Ontdek jouw regionale landschatten

© Regionale Landschappen

2023 wordt een jaar met een schatkist aan ontdekkingen in jouw regionaal landschap. Van tips om groene vingers bij af te likken tot activiteiten waarvoor je met plezier in je vrije tijd snoeit!

Wil jij ook de vruchten plukken van onze verzamelde know-how? Blijf dan op de hoogte via nieuwsberichten en volg ons op onze facebookpagina.

Januari: Snoeien doet bloeien

Januari, de maand bij uitstek om je appel- en perelaars van een goed onderhoud te voorzien. Weet je hier niet genoeg van? Wij geven je graag tips! Zo ben je zeker dat je enkele maanden lekker, sappig fruit kan eten.

Het landschap is een schatkist, vol schitterende plekken, verrassende vondsten en onontdekte parels. Met goed beheer maken we de schatkist nog voller: hoe beter we voor onze landschappen zorgen, hoe meer we ervan terug krijgen.

Je leest in de maand januari vele  lifestyle artikels met talloze tips om de ‘winterdip’ tegen te gaan, om beter om te gaan met het licht- en vitamine D-tekort, om in deze donkere tijden meer energie te krijgen.  

Zoek niet verder! Neem die snoeischaar en het zaagje ter hand en trek op een mooie winterdag, wanneer het niet te hard vriest, met een ladder en  goede moed de hoogstamboomgaard in.

Lees verder
© RL Zuid-Hageland

Benieuwd naar wat er in de kist schuilt? Hou onze facebookpagina in de gaten en ontdek onze maandelijkse tips van onschatbare waarde! Wat je zoal kan verwachten? Een schat aan informatie, van toffe activiteiten tot praktische kennis in en over onze prachtige landschappen!

Volg ons op facebook