Publicaties

Wandelnetwerk Brabantse Kouters

Kaart of kaart met infogidsTerug naar overzicht

780 km

Afstand

6 euro - 9 euro

prijs
Delen

Wandelnetwerk Brabantse Kouters

Kaart en infogids

De Brabantse Kouters is een verrassend groene streek. Het wandelnetwerk Brabantse Kouters neemt je mee door Affligem, Asse, Grimbergen, Kapelle­-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Vilvoorde, Wemmel en Zemst. In totaal kan je er 780 kilometer aan wandelwegen ontdekken.

Ten westen van de A12 is de route bewegwijzerd, goed voor 480 km wandelplezier. Als je goed kijkt, zie je dat er in 60 palen zelfs gaatjes geboord zijn zodat de solitaire bijen hun nestjes kunnen bouwen. In de oostkant van de regio stap je over op het digitaal wandelnetwerk en vertelt je smartphone de weg. Gewoon even de app Wandelknooppunt downloaden, je schoenen aandoen en je bent vertrokken.

Zo ontdek je de kouters, de bosjes, de dreven, het erfgoed en al het moois dat onze Groene Noordrand te bieden heeft.

Heb je graag ook een papieren versie in de hand? Vanaf december 2023 is de vernieuwde editie verkrijgbaar in onze webshop. Het wandelnetwerk wordt momenteel uitgebreid met 100 km extra digitaal wandelnetwerk in Kraainem, Machelen, Wezembeek-Oppem en Zaventem. De nieuwe publicatie zal één beknopte infogids bevatten, twee viertalige kaarten (door de uitbreiding van het netwerk past niet alles op één kaart) en een kartonnen hoesje. Kaarten zonder infogids zijn niet meer verkrijgbaar.

Ga naar de webshop