Nieuws

Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart zoekt medewerker biodiversiteit

Voor het plannen en uitvoeren van acties in het kader van het West-Vlaams Kruisbestuiversplan zoekt het Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart een medewerker biodiversiteit.



Delen

West-Vlaams Kruisbestuiversplan

Op het Bijensymposium werd het West-Vlaams Kruisbestuiversplan officieel gelanceerd. Steden en gemeenten van West-Vlaanderen die intekenen laten zich door hun regionaal landschap begeleiden om bijvriendelijke acties uit te werken in hun gemeente. Denk aan het realiseren van bijvriendelijke bermen en graslanden, het plaatsen van insectenhotels en bijenburchten, educatie en sensibilisering... In het werkingsgebied van Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart hebben Ingelmunster, Moorslede, Pittem, Staden, Tielt en Wingene alvast ingetekend.

Gezocht: medewerker biodiversiteit

Voor het plannen en uitvoeren van acties in het kader van dit Kruisbestuiversplan zoekt Regionaal Landschap West-Vlaamse Hart een medewerker biodiversiteit.
Deze medewerker zal de gemeenten in Midden-West-Vlaanderen begeleiden in het opzetten van acties en het nemen van ecologisch waardevolle maatregelen voor de insectenwereld. Het betreft een een voltijdse betrekking van onbepaalde duur, niveau B1-3. Solliciteren kan tot 10 mei 2024.

Meer info over deze vacature
© West-Vlaamse Hart