Beleven

Wandelnetwerk Kempense Netevallei

Wandelknooppunten Kempense Netevallei

Wandelnetwerk Kempense Netevallei serveert 365 kilometer wandelplezier langs de oevers van de Nete tussen Lier en Hulshout.Kruiskensberg, Nijlen

Startplaats

365km

Afstand

8 euro

prijs
Delen

WANDELNETWERK KEMPENSE NETEVALLEI

Wandelnetwerk Kempense Netevallei serveert 365 kilometer wandelplezier langs de oevers van de Nete tussen Lier en Hulshout. De wandelaar geniet van weidse panorama’s, ontdekt eeuwenoude hoeves en kastelen en kan direct starten met de vier prachtige (drempelvrije) suggestielussen. 

Fans van tweedehands kunnen snuisteren op zondag op de rommelmarkt in Heist-op-den-Berg, het verhaal van de diamantbewerking in het Diamantcentrum ontdekken of zich even een prins(es) voelen in de kasteeldomeinen van Hof ter Borght en Hof ter Laken. Ook de fijnproevers kunnen hun hartje ophalen. Zo kan men proeven van lekkere streekspecialiteiten zoals: de Liter van Pallieter, een artisanaal blond tripel bier, het kruidige Liers vlaaike, al 300 jaar een delicatesse een glaasje rood, wit of rosé van de Heistse wijngaard Berghoven, smakelijke Herenthoutse peerkes, carnavalskoekje met amandelen of heerlijk biologisch fruitsap van De Drie Wilgen in Nijlen.

Stippel zelf je route uit via de knooppunten en download deze naar je smartphone of gps. 

Heb je graag ook een papieren versie in de hand? Koop dan de kaart met inspiratieboekje (8 euro) in de Standaard boekenwinkel. 

© TPA