Beleven

Lopen door de Houtlandse kasteelbossen

Via de bewegwijzerde 'Loopomloop Kasteelbossen' kan je vanuit verschillende deelgemeentes van Brugge doorheen de bossen langs verschillende kastelen lopen.Startplaats Tudor

Startplaats

4, 7 of 12 km

Afstand
Delen

Stel je even voor…

Zondagmorgen, het huis is nog stil en je voelt het kriebelen. Je doet je sportkleren aan en rent richting het statige kasteel in jouw buurt. Een prachtige omgeving, een zachte ondergrond, vogels die je fluitend begeleiden, de dauw die voor wat verfrissing zorgt tijdens je inspanning… je hoofd leeg maken en genieten van de wereld die wakker wordt…Een droom?

Nee, het kan. Vanuit de deelgemeenten Sint-Michiels, Sint-Andries, Loppem, Snellegem en Varsenare zijn aanlooproutes voorzien naar de bewegwijzerde “Loopomloop Kasteelbossen”. Je loopt er door de bossen naar de verschillende kastelen in Tillegem, Tudor en Beisbroek en kiest daarbij zelf hoeveel kastelen je wilt bezoeken. Voor zij die niet kunnen kiezen: de looproutes zijn ook onderling te combineren.

Een bewegwijzerde route leidt je langs mooie paden doorheen een natuurlijk bosgebied. Kies jouw afstand (4, 7 of 12 kilometer) en loop je uit.

Ik wil meelopen

 

 

 

© Regionale Landschappen