Beleven

Korte keten in Berlare, Laarne, Wetteren en Wichelen

Fietstocht van 60 km (kan ingekort worden) doorheen Kalkense Meersen DonkmeerFietsknooppunt 45, op het einde van de Moleneindestraat, Uitbergen

Startplaats

60 km

Afstand

gratis

prijs
Delen

Van bij de boer tot op jouw bord. Inkopen doen bij de boeren in jouw streek, daar pluk je alleen maar voordelen van. Je weet waar het voedsel vandaan komt, je krijgt seizoensgebonden, kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs en verser kunnen ze niet zijn. De boeren zetten er zich elke dag voor in. Producten die rechtstreeks bij de boeren uit je streek zijn aangekocht, hebben een grote meerwaarde: ze zijn supervers en dus superlekker, de boer krijgt er een eerlijke prijs voor en je belast minder het milieu. Die heerlijke lokale producten vind je vaak dichter bij huis dan je denkt! In hoevewinkels of automaten, via deur-aan-deurverkoop, op markten, via een webwinkel enzovoort.

In deze brochure lees je waar je in Berlare, Laarne, Wetteren en Wichelen terecht kan voor kakelverse eieren, melk, groenten, fruit en andere producten. De brochure bevat een fietsroute van 60 km langs de korte keten verkooppunten uit deze streek. De fietstocht kan ingekort worden.

Spring dus op je fiets en trakteer jezelf op al het lekkers dat je streek je te bieden heeft!

Download de brochure Bestel deze brochure
Verrukkelijk Lokaal
© RLSD