Beleven

Korte keten in Affligem

Twee wandelingen van 7 en 9 km langs producenten van korte keten in Affligem. De routes zijn tot combineerbaar tot één wandeling van 14,5 km.Dom Modest Van Asschelaan, 9320 Erembodegem

Startplaats

7 of 9km

Afstand

gratis

prijs
Delen

Van bij de boer tot op jouw bord. Inkopen doen bij de boeren in jouw streek, daar pluk je alleen maar voordelen van. Je weet waar het voedsel vandaan komt, je krijgt seizoensgebonden, kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs en verser kunnen ze niet zijn. De boeren zetten er zich elke dag voor in. Producten die rechtstreeks bij de boeren uit je streek zijn aangekocht, hebben een grote meerwaarde: ze zijn supervers en dus superlekker, de boer krijgt er een eerlijke prijs voor en je belast minder het milieu. Die heerlijke lokale producten vind je vaak dichter bij huis dan je denkt! In hoevewinkels of automaten, via deur-aan-deurverkoop, op markten, via een webwinkel enzovoort.

In deze brochure lees je waar je in Aalst, Affligem, Asse en Opwijk terecht kan voor kakelverse eieren, melk, groenten, fruit en andere producten. De brochure bevat 4 wandel- en fietsroutes langs de korte keten verkooppunten uit deze streek:

  • Een lange fietsroute van 53 km door Aalst, Opwijk en een klein stukje Affligem
  • Een wandeltocht van 7 km door Affligem
  • Een wandeltocht van 9 km door Affligem 
  • Een fietstocht van 26 km door Asse en Opwijk

Spring dus op je fiets of trek je wandelschoenen aan en trakteer jezelf op al het lekkers dat je streek je te bieden heeft!

Download de brochure Bestel deze brochure
Heerlijk Lokaal
© RLSD