Agenda

Van molen naar bakoven

Bakovenreeks 2022

Inschrijven

Terug naar overzicht

Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede, Lostraat 84, 1703 Schepdaal

Startplaats

19 juni 2022 | 10u00

Start

19 juni 2022 | 15u00

Einde

5 euro

prijs

Dol op versgebakken brood en gefascineerd door molens? Tijdens deze workshop maak je kennis met het volledige productieproces van ambachtelijk brood.

Molenaar Jan Delcour geeft je een rondleiding in en rond de Pedemolen en laat je kennismaken met de eeuwenoude technologie van de watermolen. Samen met bakker Tom De Vuyst ga je aan de slag om zelf je broodje te bakken in de bakoven.

Praktisch

  • zondag 19 juni 2022 van 10u tot 15u
  • Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede, Lostraat 84, 1703 Schepdaal
  • deelnameprijs 5 euro
  • inschrijven verplicht
  • begeleid door Tom De Vuyst en Jan Delcour
  • breng je lunch en een keukenschort mee
  • i.s.m. Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede en Westrand Cultuurcentrum Dilbeek

 

© Tine Van Wambeke