Agenda

Kajakken op de Dender in Geraardsbergen

30 jaar RLVA: kajakken op de Dender in Geraardsbergen3 juni 2023 | 14u00

Start

3 juni 2023 | 16u00

Einde

10 euro

prijs
Delen

30 jaar RLVA

kajakken op de Dender
© vilda - Lars Soerick

Kajakken op de Dender

Zin om ook eens het landschap te bewonderen van op het water? Laat je dan, per 2 personen, in één van de kano's glijden. Een gids vertelt je allerlei weetjes over het voorbij glijdende landschap. 

Kostprijs: 10€ per persoon, maximaal 28 deelnemers. 
Locatie: Bruggenhuis, Majoor van Lierdelaan 50 Overboelare, Geraardsbergen.
Meebrengen: Zorg voor sportieve kledij die nat mag worden. Neem eventueel een handdoek en reservekledij mee. Smeer je best goed in bij zonnig weer. 

RLVA bestaat 30 jaar! Om dat te vieren organiseren we 30 natuurbelevingsactiviteiten, overal in de Vlaamse Ardennen. Van wandelen tot kajakken, van snoeidemo’s tot bosbaden, van een workshop gin maken tot een boottocht, je kan het allemaal meemaken. Neem je aan drie (of meer) activiteiten deel? Dan maak je kans op 1 van de 30 mooie prijzen, met als hoofdprijs een weekendje weg in een prachtige B&B in de Vlaamse Ardennen. Alle info op www.rlva.be/30jaarrlva.

 

inschrijven

inschrijven

opgepast: Eenmaal geboekt en betaald kan je inschrijving niet meer worden geannuleerd. Je kan je plaats wel doorgeven aan iemand anders: neem hiervoor telefonisch contact op op het nummer 055 20 72 65 (tijdens de kantooruren)